onsdag 13 januari 2010

Vi fick en tid förra veckan för att läggas in ett dygn för observation, för det här med maten.. Vi åkte i måndags och kom hem igår.. Hon har aldrig skött sig bättre! Hon åt och var pigg och alert. Hon fick inte i halsen en enda gång.. Typiskt väl ;)
***
Som tur är litar de på oss så Alma ska få göra en halsundersökning, där de kommer att gå in med en kamera för att se om det finns något avvikande. De gjorde en snabb undersökning igår men den visade inget.
***
På samma gång som jag är jätteglad över att de undersöker henne så tycker jag så himla synd om henne! Hur mycket ska hon få gå igenom?
***
Just nu är hon allt annat än nöjd, i princip varje kväll har hon en period som hon skriker och nu är en sån stund.. Vad vi än gör så skriker hon.. Jag har hört att det är ganska vanligt iaf så det är bara att försöka trösta så gott man kan.
***
Ha det!

3 kommentarer:

  1. Lilla Alma, jobbigt när matningen trasslar för både lite och stor... Hoppas son och ni snabbt får den hjälp ni behöver :-)

    Kram Ninna

    SvaraRadera
  2. Oj herregud, här har man missat allt ju! GRATTIS till dottern!
    Vilken start lilltösen fick, i vilken vecka blev du förlöst? Hur mår hon och hur går det?

    Kram!

    SvaraRadera
  3. vilken fin blogg, att det kan gå så pass bra i så tidig vecka som du blev förlöst. önskar er all lycka med er lilla alma... =)

    SvaraRadera

Alltid lika kul att läsa era hälsningar till oss!

♥ Kram ♥