lördag 17 oktober 2009

Veckan har verkligen haft både sina upp och nergångar.. Hon dippade under natten till tisdagen och de tog nya infektionsprover men de visade ingenting, så under dagen ville de även göra en hjärt och hjärn röntgen på henne.. Usch, skit jobbigt var det att vänta på de provsvaren vill jag lova.. De gjorde det ju bara för att utesluta att det inte var det, men väntan på svaren var ändå såå jobbiga! Men de visade ingenting utan allt såg helt normalt ut. Hon fortsatte att dippa under tisdagen och efter vi hade sagt godnatt på kvällen så fick hon några rejäla dippar, så personalen kände att de ville göra något för henne. Oftast beror ju dipparna på någonting och eftersom inga prover visade något så drog de slutsatsen att det måste vara magen... De gav henne lavemang och då kom det jätte mycket bajs. De gav henne lite mer för nu kom de högre upp i tarmen och mer bajs kom det, efter en liten stund bajsade hon själv ytterligare en gång och det kom lika mycket då.. Sen hade hon knappt någon dipp på hela natten eller under morgonen!!
***
Så när vi kom på onsdagen så berättade de att vi inte behövde vara kvar hos dem längre utan att vi kunde åka "hem" till Värmland igen... :)
Torsdagen blev våran hemresedag och nu har vi installerat oss på sjukhuset som kommer att fortsätta vara vårt hem ett tag..
***
Alma mår mycket bättre nu så hon tyckte nog om att komma tillbaka hit hon med! :) Mycket mindre dippar nu men de har börjat ge henne lite syrgas här så det kanske är så att hon behövt lite hjälp med det hela tiden..
***
Kram

2 kommentarer:

  1. Jag har missat några dagar här inne. WOW plötsligt är ert knytte här!!!

    Fantastiskt! Håller tummar och tår att hon växer så det knakar och att ni snart får komma hem!

    Alma, så vacker namn!

    Varmaste kramen och alla lyckönskningar till er!!! Ninna

    SvaraRadera
  2. Rötägg... Vilken tur att de andra läkarna och sköterskorna är bra. Och hoppas att det snart blir ordning på lilla fian. Kram!

    SvaraRadera

Alltid lika kul att läsa era hälsningar till oss!

♥ Kram ♥