tisdag 25 augusti 2009

Söndag natt var inte en så trevlig natt.. Fick sådär ont igen och massor av sammandragningar.. Sov oroligt mellan 23,30 - 01,15 och efter det sov jag inte en blund till. Klockan kvart över 5 gick jag upp och gjorde mig i ordning för jobbet. Hade tom svårt för att gå och de första timmarna satt jag mest på en stol hela tiden.
Vi 10,30 tyckte mina kollegor att jag skulle lägga mig och vila en stund och om det inte gick över då, ville de att jag skulle åka hem. Det gick inte över och jag bestämde mig för att åka hem och ringa rådgivningen. Min bm hade såklart semester så henne fick jag inte tag på. Ringde till rådgivningen och de hänvisade mig till förlossningen. Där pratade jag med en jätte gullig bm som fixade en tid till på mig på specialist mödravården.
Klockan 13,00 var vi där och jag fick träffa en läkare som kollade med vul. Jag var helt stängd så det var ingen fara alls med barnet.. Det vi får gå vidare på är om gbs:en har förökat sig igen, det är inte så vanligt att ha så mycket starka sammandragningar som jag har, så något beror det på.. Ska tillbaka till de den 15/9, först på ul och sen till läkaren igen. Ingen fara att jobba så i morgon ska jag allt jobba igen, tog dagen idag bara för att få vila.. Sov ju som sagt inte så många timmar mellan sön-mån så det behövde jag. Idag är jag mycket bättre igen och jag har tagit det så lugnt!


*****

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid lika kul att läsa era hälsningar till oss!

♥ Kram ♥